До дни ЦСКА пуска фен магазина и новия сайт

Спорт
14:20 - 13 Септември 2022
3974
До дни ЦСКА пуска фен магазина и новия сайт

ЦСКА ще се сдобие с анонсираните в края на август нов сайт и фен магазин буквално до броени дни, пише "Тема Спорт". Както е известно, конструкцията на фен шопа вече е поставена между централния вход на стадион "Българска армия" и комплекс "Спортна София".

Пространството около него е разчистено и асфалтирано, като остава той да бъде обзаведен и зареден. Новият магазин е собственост на клуба, като по него се работи от над една година. Той се намира само на метри от този, който е от другата страна на централния вход на "Армията" и се стопанисва от фенклуб "Сектор Г".

Съвсем скоро бял свят ще види и новият сайт на клуба. Настоящата уебстраница на армейците е доста нефункционална и със сигурност има нужда от подмяна, като още през март изпълнителният директор Филип Филипов заяви, че се работи сериозно в тази посока.

Новият сайт е част от стратегията на ЦСКА за значително подобряване на комуникацията с феновете, каквото обеща собственикът Гриша Ганчев след края на миналия сезон. Досега положителните знаци са налице, а работата по уебстраницата е на финалната права.