Добри новини за меломаните - разрешават и концертите на открито!

За някои все още се продават билети, но други бяха отменени

Новини
13:02 - 11 Май 2020
2179
Добри новини за меломаните - разрешават и концертите на открито!

Социалният и културният живот се завръщат! След като стана ясно, че родните кина, галерии, театри и музеи ще отворят врати за посетители, добри новини има и за меломаните. У нас през лятото има планувани редица фестивали, за които много хора се съмняваха, че ще се проведат. Е, сега вече е ясно - ще има и концерти на открито.

Разбира се, при спазване на изискването за социална дистанция и на другите противоепидемични мерки. Но има и една малка подробност - до 30% от капацитета на площите.

Надеждата, че феновете на рок музиката ще имат възможност да видят своите любимци на живо, изглежда все по-близо и осъществима.

Един от големите фестивали - Hills Of Rock, трябва да се проведе от 24 до 25 юли в Пловдив. Там хедлайнери ще са Slipknot, а публиката ще може да види и Amon Amarth, Testament и още десетки други. За него все още се продават билети, както и за други два фестивала това лято - Вълчата пътека и Varna Rock.

Все още съществува вариант да видим на живо отново легендарните KISS в средата на юли, както и Helloween в края на годината.

За съжаление на този етап остава отменен фестът Midialidare 2020, където трябваше да свирят Judas Priest и Running Wild.