Дочуто край терена: Ритайте ги повече тия, иначе ще станем за та**к!

Така Мартин Райнов опита да вдъхне повече увереност в съотборниците си, които се бяха подготвили с уиски в съблекалнята

Спорт
17:00 - 19 Декември 2020
10184
Дочуто край терена: Ритайте ги повече тия, иначе ще станем за та**к!

Футболистите на Левски останаха разочаровани от загубата от ЦСКА във Вечното дерби. Снощи сините отстъпиха с 0:1, но през цялото време опитваха да се надъхват на терена и да изтръгнат нещо от армейците. При един от многото корнери пред вратата на Ники Михайлов, Мартин Райнов се сопна на съотборниците си: "Аре, бе! Ритайте ги тия малко повече, какво ги гледате! Ритайте ги, че иначе ще станем за та**к!"

В крайна сметка това не помогна, а 0:1 беше най-малкото, с което футболистите на Славиша Стоянович се отърваха, въпреки че последните 15-тина минути играха и с човек повече. Те нямаха нито един точен удар в очертанията на вратата, пазена от Бусато и трябва да са доволни, че се измъкнаха само с това в студената петъчна декемврийска вечер в София.

Явно новият спонсор е подействал като животоспасяваща инжекция на сините, които са фантазирали, че могат да вземат нещо от Вечното дерби, въпреки коефициентите и въпреки реалностите. 

За доказателство съблекалнята на Левски е била пълна с бутилки уиски, подготвени за празненство след края на мача. Но така или иначе не им се наложи да ги отварят, или може и да са ги отворили, радостни, че измъкнаха "достойно" от сблъсъка с ЦСКА.