Договорена е битката между Най-страшния човек на планетата и Иранския Хълк

Двамата гиганти, които се дразнеха в продължение на три години, се съгласиха да се срещнат в Лондон

Спорт
13:57 - 09 Ноември 2021
5418
Договорена е битката между Най-страшния човек на планетата и Иранския Хълк

Културистът и актьор Мартин Форд, известен като „Най-страшния човек на планетата“, се съгласи да се бие със Саджад "Иранския Хълк" Гариби в боксов мач.

Boxstar Celebrity Boxing ще бъде домакин на събитието, което ще се проведе на 2 април следващата година в "The O2 Arena" в Лондон и ще бъде под знака на „Огромни битки на знаменитости“.

Двата гиганта имат съперничество, което датира от 2018 г., когато бяха свързани с битка в KSW, когато Форд подписа за промоцията в Полша-ММА, но двубоят така и не се реализира.

Нито Форд, нито Гариби са се състезавали професионално на ринга или в клетка, но Форд е прекарал няколко години в тренировки по смесени бойни изкуства.

Форд е добре известен британски актьор, който се появява във филми като "Бързи и яростни 9" и "Кингсман: Златният кръг".

Преминаването на културисти и силни хора към бойни спортове се превърна в обща тема през последните години, тъй като боксът между знаменитостите продължава да набира популярност.

Съперниците на силните мъже Еди Хол и Хафтор "The Mountain" Бьорнсон са на преден план и трябва да се сбият в началото на следващата година след отлагането на битката им през септември.

Хол скъса бицепса си и трябваше да се оттегли от насрочения мач, като съперниците се съгласиха да отложат двубоя за март.

И въпреки че Форд не можеше да обещае на феновете "най-техническа битка" срещу Гариби, той каза, че съперничеството му с Иранския Хълк е „много лично“.

„Лондонската "O2 арена" е резервирана. Много бих искал да организирам събитие, което никога няма да забравите“, написа той в Инстаграм.

„Това за мен е много лично... Казани са неща, които не могат да бъдат върнати, от много хора от неговия кръг. Ще пусна точно какво на пресконференцията и ще видите защо това е толкова лично за мен. Не мога да ви обещая най-техничния двубой в света, но ще ви обещая, че ще дам абсолютно всичко и ще превърна това в събитие, което никога няма да забравите", каза той.

„Бих искал на тази арена да имам 20 хиляди крещящи приятели и семейството ми, за да покажат на този човек какво точно означава да си достатъчно силен, за да отстояваш това, в което вярваш", завърши Форд.

Саджад Гариби показва, че е сериозен за първата си битка в бойните спортове. Иранската звезда ще се бие срещу Мартин Форд на 2 април в Лондон. Иранския хълк реши да пусне видео в социалните мрежи и да покаже как тренира.

Хълк огъва ключ, пука диня, огъва желязна тръба, дърпа джип и къса боксовия чувал. Трудно е да прецени човек дали физическите му размери отговарят на снимките му, но определено може да се види, че има разлика.

Гариби и Форд вече обявиха официално срещата си, а хиляди фенове от цял свят се вълнуват около нея. Двамата са с внушителни физически размери и се заканват да си спренат война.

Да, това е лично. Красиви бели зъби от едната страна с всичките си спонсори, а аз съм със скъпи фенове по цял свят, които ме подкрепят и мотивират.

Условията са различни, но не е важно. Иранския хълк никога не спира, дори при най-лошите условия. Ще се видим на 2 април”, написа Гариби в социалните мрежи.