Докога ще гледаме едни и същи муцуни в риалити шоутата?

Телевизиите сами си подливат вода и отблъскват аудиторията

Нещо за четене
15:50 - 29 Февруари 2024
4034
Докога ще гледаме едни и същи муцуни в риалити шоутата?

Докога ще гледаме едни и същи муцуни и ще слушаме едни и същи изтъркани реплики! "Капките", "Маскираният певец", "Хелс китчън ", „Мастършеф” - какви са приликите между риалити форматите? Гледаме едни и същи хора в тях. Телевизиите само си менкат една шепа хора, готови на всичко за малко слава и нови последователи в социалните мрежи, забеляза Lupa.bg

Зрителите недоволстват, но кой да ги чуе? Слава богу, този тв сезон ще минем без участието на абонираната за тв шоуто Виктория Капитонова, но не и без най-голямата й врагиня - Александра Гърдева, която се набута в поредното предаване. Момата от „Ергенът” участва в шестия сезон на "Хелс китчън".

„Кухнята на Hell’s Kitchen ще се сдобие и с първия си щатен риалити хипнотерапевт в лицето на Александра Гърдева. Със силата на своя чар и кулинарните си умения, тя ще се опита да омае шеф Ангелов и да му покаже, че не всичко около нея е само цветя и рози!” – написаха малко преди старта от шоуто.

Под зоркия поглед на Виктор Ангелов, в Кухнята на Ада се вихри и специален отбор с популярни личности. Както вече знаем, звездите се състезават срещу червените и сините, за да излъчат своя победител. Миналата година победителят от звездния отбор бе Виктория Капитонова, която спечели в първия сезон на „Ергенът“. Сега обаче бялата престилка сложи Александра Гърдева – пряката ѝ конкурентка от риалити предаването. Част от зрителите на шоуто го саботираха, защото им омръзна едни и същи връзкари да се подвизават във всички предавания.

„Аз си изпратих CV-то и не съм одобрена, имам стаж и опит, нищо лично към дамата просто според мен трябваше да приемете някой който наистина и го заслужава!” – пише млада жена.

Александра Гърдева стана известна в първия сезон на „Ергенът”, където остана трета след Виктория Капитонова и Дениз Хайрула. Това явно не дава мира на психоложката, която се съревновава главно с рускинята и иска да е като нея. Капитонова участваше в предишния сезон на „Кухнята на Ада”, а малко след това в онлайн риалитито „Къщата на инфлуенсърите”. Гърдева се намърда във второто малко след Виктория, а сега дойде ред и на „Хелс Китчън”, където ще я гледаме от 20 февруари.

„Защо по дяволите отново трябва да я гледаме? Не разбрахте ли, че тази жена не е приятна за слушане и гледане! Не я искаме в поредното предаване! Разваляте ни удоволствието! Защо е навсякъде тази жена? Писна ни да гледаме едни и същи физиономии” – пишат фенове на предаването, а под снимките на 34-годишната психоложка валят само критики.

С лансирането на стари муцуни и изтъркани инфлуенсърки риалити шоутата сами си подливат вода и отблъскват аудиторията.