Докога ще правим звезди неграмотни люде?

Учителите, дали диплома за завършено средно образование на Емрах, спокойно могат да скъсат своите

Новини
12:50 - 27 Декември 2023
28692
Докога ще правим звезди неграмотни люде?

От няколко дни медиите гърмят за изцепките на Емрах Стораро, който оплю своите колеги в най-новата социална мрежа “Тредс”. Фолкаджията написа, че Азис, Меди и Галин са гейове.

„Azis,, medi I galin sa pederasi”, избълва неграмотно по-малкият син на Тони Стораро. А феновете на чалга певците направо го попиляха с обиди в коментарите си на скандалното му изказване. Малко по-късно младежът се усети, че е сгафил и излъга, че уж профилът му е бил хакнат. 

Всъщност правописът на Емрах доказва, че въобще не е бил откраднат, защото от стари публикации на младежа се вижда, че пише точно толкова неграмотно, колкото и в скандалните постове, видя Lupa.bg. 

Докато брат му Фики обира овациите с добро възпитание и грамотни постове, то Емрах му често копае дъното с простотии. Въпросът е защо правим такива хора "звезди"?

21-годишният младеж редовно се хвали със скъпите си коли и високите скорости, които развива по родните пътища. Младежът прибира 4-цифрени хонорари за своите участия, а много грамотни, образовани и възпитани българи се трудят по цял месец за мижави 1000 лева. 

Учителите, дали диплома за завършено средно образование на Емрах, спокойно могат да скъсат своите, защото явно не са го научили на нищо. Грамотността на най-малкия Стораро е на ниво второкласник, че даже и по-зле. 

Синът на Софи Маринова също не му отстъпва по грамотност. И не, не става въпрос за по-сложни думи или запетайки, а за брутални липси. Двамата младежи често ходят да "кОпуват", съжЕляват", "танцИор", а множественото число за тях винаги завършва на "Й".

Дано някой добър човек подари за Нова година на двете момчета по един български правописен речник, който да прочитат от време на време.