Домусчиев, Божков и Ганчев на среща при Борисов

Футболните босове ще бъдат предупредени да дадат свобода на футболните съдии

Спорт
11:24 - 08 Юли 2019
2764
Домусчиев, Божков и Ганчев на среща при Борисов

Най-знаковите футболни босове у нас в момента са поканени в Министерски съвет на извънредна среща в премиера Бойко Борисов. При министър-председателя са Георги Домусчиев -  единият от собствениците на Лудогорец, шефът на ЦСКА Гриша Ганчев, както и главният човек в Левски - Васил Божков.

На разговорите ще присъстват и шефът на футболния съюз Борислав Михайлов, главният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов.

Целта на срещата е футболните босове да бъдат предупредени да не пречат на работата на футболните съдии и да се прекрати тормоза над тях, научи "24 часа".

Бойко Борисов лично се е заел с босовете на клубовете да гарантират феърплей и не иска завихряне на торнадо още преди старта на сезона.

За последно собствениците на грандовете седнаха на една маса през 2003 година. Тогава инициативата беше на Божков, който точно бе спечелил първата си титла като шеф на ЦСКА. На срещата в столичния хотел "Рила" участваха всички най-мастити босове, но споразуменията на масата не издържаха повече от 100 дни.

Очаквайте подробности!