Дончев нахока Ризова: Отговарял съм 742 пъти на този въпрос

Заместник-председателят на ГЕРБ видимо се изнерви след въпрос на водещата на Би Ти Ви

Новини
18:40 - 05 Април 2024
9419
Дончев нахока Ризова: Отговарял съм 742 пъти на този въпрос

Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев направи професионален коментар за новия служебен кабинет, но в един момент видимо се изнерви след въпрос на Цветанка Ризова защо няма да управляват с ГЕРБ.

Отговарял съм 742 пъти на този въпрос. Няма забранени партньорства, но едно партньорство трябва да предизвиква доверие и обществена подкрепа, а не да разделя обществото, отговори дипломатично в „Лице в лице“ той.

Това обаче не бе достатъчно на Ризова и тя поиска по-конкретен отговор.

Както казах, на този въпрос съм отговарял 742 пъти, ако искате може да отговоря за 743-ти,

продължи да държи на своето Дончев.

Ризова обаче не отстъпи от позицията си и упорито настояваше политикът да й даде ясен отговор, при което той я скастри: Не се разбираме много добре с Вас днес. Трябва да повторя думи на Бойко Борисов.

Ами, повторете ги, призова Цветанка и това в крайна сметка наложи Томислав да бъде по-изчерпателен.

Едно партньорство не трябва да предизвиква разделение в обществото, а аз се боя, че има опасност такава двустранна коалиция да предизвика проблеми и процеси на разделение в обществото. А българското общество и без това е разделено и фрагментирано, и няма да коментирам, че всичко, което се е случило през последните месеци, руши малкото останали здрави стени и колони в държавността, заяви по бТВ Дончев.