Доносникът Веселинов продължава да настоява за стопиране на "Армията"

Спорт
11:46 - 17 Октомври 2023
4027
Доносникът Веселинов продължава да настоява за стопиране на "Армията"

Професионалният жалбоподател Николай Веселинов е подал нов сигнал – този път с цел отмяната на разрешителното за строеж на стадион „Българска армия“.

Въпросното лице месеци наред създаваше процесуални спънки на ЦСКА чрез серия от бутафорни жалби, а след това се укриваше да плати държавна такса 30 лева. Бившият заместник-кмет на район „Красно село“ е изброил в 10 точки своите абсурдни доводи срещу разрешителното за строеж на „Армията“. Активистът на ДБ с нито нито един ден трудов стаж в живота е адресирал сигнала си до началника на „Национална дирекция по строителен контрол“, началник на РДНСК София и до главния прокурор на България.

„Червена“ България може да е спокойна, защото писмото по никакъв начин няма да попречи на намеренията на ЦСКА за мащабния проект. За лицето това е пореден жалък опит за подривна дейност по реализирането на нещо хубаво, с огромно обществено значение. Още през лятото Nostrabet разкри схемата, по която се стопира разрешителното за реконструкцията на „Българска армия“. Все по-вероятно изглежда Веселинов да е подставено лице, което за определена сума подава жалба след жалба, сигнал след сигнал. Един след друг все по-несъстоятелни.