Доживотна забрана за похотливата турска съдийка

Красивата реферка въртя любов със съдийски наблюдател

Спорт
11:57 - 10 Октомври 2024
6610
Доживотна забрана за похотливата турска съдийка

Турската съдийка Елиф Караарслан получи доживотна забрана, след като изтече видеоклип, на който се смята, че тя прави секс със съдийски наблюдател – Орхан Ердемир, който е почти три пъти по-възрастно от нея.

24-годишната красавица е част от съдиите в Турция, след като контузия е принуждава да прекрати професионалната си кариера.

Турската футболна федерация наложи доживотна забрана на Караарслан след изтичането на видеозаписа, на който тя прави секс с Орхан Ердемир. 61-годишният бивш служител на ФИФА и настоящ съдийски наблюдател получи същото наказание от ТФФ.

Родената в Истанбул Елиф, която има 363 000 последователи в социалните мрежи, заяви, че на клипа не е тя.

Елиф Караарслан възнамерява да обжалва, като настоява:

„Предстои ми дълъг юридически път, но ще го преодолея по най-силния и стабилен начин. Очаквам с нетърпение вашата пълна подкрепа и любов в този процес. Плачът, крещянето и тъгата не са неща, които бих направила.

Това не съм аз. Ще отстоявам каузата си до края. Аз съм само една от многото, които са ощетени – надявам се да съм последната“, заяви Караарслан.

Елиф игра за Бешикташ, преди да стане съдия. Междувременно Ердемир твърди, че видеото е било разпространено без негово разрешение, но призна, че кариерата му вече е приключила.

Елиф Караарслан заявява, че видеото е плод на изкуствен интелект.

„В социалните мрежи беше публикуван монтиран видеоклип, създаден изцяло чрез AI от нечий друг акаунт в социалните медии, без връзка с моя клиент“, каза нейният адвокат в изявление.

„Като се има предвид този монтиран видеоклип, създаден със злонамерени и умишлени намерения, представлява заплаха за всеки, който бъде изправен пред подобни обвинения в бъдеще“, казва още адвокатът на Караарслан по случая, по който вече започнаха съдебните процеси.