Драго Чая отново мина 100-те килограма

През ключалката
14:10 - 06 Август 2019
8259
Драго Чая отново мина 100-те килограма

Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая, отново е заковал кантара над 100 кг. Журналистът пак е качил кила и е заформил корем, видя с очите си репортер на Lupa.bg.

108 кг – точно толкова показал кантарът последния път, когато Чая се качил на него. За овалите форми на бившия най-добър приятел на Лили Иванова няма обяснение. Преди няколко години той се стопи ударно и от пълен, стана слаб като вейка. Сега Драганов отново е зарязал спорта и диетите и е налял кила. 

Драго се е запасил с въглехидратна храна

Въпреки че ходи пеш, Драго така и не може да се отърве от бирения корем, но според дружките му, вече се е примирил и не мислел да полага усилия за да отслабва. 

Драго Чая се хранеше здравословно години наред. След като смъкна цели 40 килограма, той не спираше да се фука наляво и надясно с новите си привички и да обикаля по медиите за да говори за ударното си отслабване.

Сега бившият тв водещ на несъществуващото предаване "Чай" отново набляга на тестените сладкиши, хляба и готовата храна от супера, с каквато се беше запасил и при срещата с нашия репортер.