Драма: Инсулт покоси Христо Сираков, бере душа в реанимация

През ключалката
17:42 - 17 Септември 2020
16066
Драма: Инсулт покоси Христо Сираков, бере душа в реанимация

Столичният бохем и издател на "Плейбой" Христо Сираков е получил мозъчен инсулт. В момента 62-годишният креватен треньор на не една и две, а повече от стотина манекенки и плеймейтки, се бори за живота си в една от софийските болници.

Бизнесменът, който в последните месеци заедно с Любен Дилов-син (55) и Борис Гълъбов подготвя новия конкурс "Мис Плеймейт", се е почувствал зле в началото на седмицата. Последвала е животоспасяваща операция, продължила няколко часа. Носи се слух, че столичният бохем е предозирал виаграта, както често се случва с мъже на неговата възраст.

В момента Сираков е настанен в реанимацията, където лекарите и медицинския персонал полагат денонощни грижи, за да го стабилизират. 

"Операцията е била много тежка. Молим се за Христо, дано се оправи! Много пъти съдбата е доказвала, че него Господ го обича, дано и този път се размине с най-лошото", искрено се надяват в обкръжението на плейбоя, известен с прозвището си Ицо Стоте Манекенки.

Инсултът наистина не е първото му сериозно здравословно изпитание. Преди години Христо Сираков прекара и инфаркт. Освен това има и проблеми с кръвното. Затова близките му сега са изключително притеснени и отправят горещи молитви за бързото му възстановяване и връщане към нормалния му ритъм на живот.

При всички положения, занапред ценителят на хубавите питиета и красивите жени ще трябва сериозно да редуцира посещенията си в нощни заведения и креватните подвизи с плеймейтките, особено в първите месеци, които са рискови за появата на нов съдов инцидент.