Драма на Острова: Вкараха в болница тик-токъра Еляса, напуска риалитито

Инфлуенсърът, който има над 500 000 последователи в социалните мрежи, неочаквано се срина физически

Нещо за четене
21:10 - 07 Октомври 2024
4315
Драма на Острова: Вкараха в болница тик-токъра Еляса, напуска риалитито

С драма и сълзи приключи играта на тик-токъра Еляса в хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“, въпреки че той беше твърдо решен да надхитри всички и да стигне до финала. Инфлуенсърът, който има над 500 000 последователи в социалните мрежи, неочаквано се срина физически, скорострелно излезе от екстремното приключение на Филипините и се раздели с мечтата си да вземе дял от голямата награда от 300 бона, видя Lupa.bg.

След като за няколко дни влезе в поредица от тежки игри, Еляса остана без сили и веднага беше закаран в местна клиника. „Почувствах се много зле. Имам болки в мускулите, световъртеж и кръв в урината“, призна той, закачен на системи в болничната стая.

Според лекарите възстановяването му изисква време и връщането му на Острова е немислимо. Решението на медиците разстрои Еляса, който показа огромна амбиция да се придвижи напред в играта на гривни. Преди него от риалитито по свое желание си тръгна ветеранът от Афганистан Иван Йочколовски, след като беше нападнат от старите си психически травми на Филипините.