Драма в „Ергенът”

Обсебената от Алек Виктория получи удар под кръста  

Нещо за четене
13:50 - 29 Февруари 2024
186285
Драма в „Ергенът”

Всълзи потъна Виктория когато разбра, че не тя е избрана за първата среща на Алек Младенов и избухна със скандална реплика:”Аз съм влязла в това шоу единствено заради него, зарязала съм си всичко да бъдем заедно!”, не можа да понесе Вики, че не тя е избрана да бъде първа на индивидуалните  срещи.

Спорната  мениджърка изпусна разходка с хеликоптер, която продължи два дена. Вместо нея Алек покани красивата Екатерина

Грозноватата мома сподели с Магдалена, че се надявала тя да е първата поканена от ергена на индивидуална среща с бизнесмена. И се ядоса, че обектът на любовта й не е усетил колко е важно това за нея.

Това се оказа за Вики доста тежък момент  докато повече участнички махаха след излитащия хеликоптер тя вече не можеше да спре водопада от сълзи и промълви:”Мен никой друг не ме интересува, аз знам защо съм влязла тук, фокусирам се само към себе си.”

Според брюнетката повечето момичета не са в шоуто за да изпитат любов към Алес Младенов,а са влезли да спечелят известност. А думите й бяха насочени към Катя. Която бе обвинена от мениджърката, че е изкуствена и се пуска в роля на невинно момиче, но скоро ще лъсне истинският й образ.

А зрителите коментират така поведението на некрасивата мома, която иска да обсеби Алек единствено за себе си:”Често има такива жени обсебващи, с болни амбиции, с висока и нереална самооценка. Те преследват  болезнено обекта на своето желание, ненавиждащи конкуренцията и готови на всякакви крайности!Бягството от такива „красавици”  единственото правилно действие, за да не станете жертва!”