Дуа Липа мечтае за дует с Мадона

Поп звездата призна, че иска дълга кариера като на своята идолка

Култура
16:20 - 01 Юли 2020
2884
Дуа Липа мечтае за дует с Мадона

Дуа Липа иска да запише дует с Мадона, за това екипът й се е свързал с Кралицата на попа, за да я помоли да участва в един от нейните записи, предаде БГНЕС.

24-годишната поп звезда призна, че се надява кариерата й да продължи десетилетия точно като нейния идол, изпълнителката на "Vogue". Мениджърът на Дуа - Бен Маусън, съобщи, че последният й албум е силно повлиян от Мадона.

''Дуа ми каза, че се стреми да бъде като Мадона когато я срещнах в 17-те й години и имаше нещо в начина, по който го каза, което ме накара да й повярвам! Тя се възхищава на нейната личност, нейната харизма, нейния хъс за състезание и нейния стремеж за успех. Дуа има всичко това, така че тя е с неограничен потенциал.'', добави Маусън.

Носителката на „Грами“,която издаде втория си албум „Future Nostalgia“ през март, призна, че е много по-успешна, отколкото някога е мечтала да бъде.

„Успехът, който имам, е повече, отколкото някога съм предполагала, че е възможно. За да бъда наистина честна, никога не съм мислила, че ще стигна толкова далеч“, призна Дуа Липа.