Дуетна половинка на рапъра DEE търси слава в „Гласът на България“

Донна Бангьозова от години се опитва да пробие на българската музикална сцен

Нещо за четене
11:45 - 02 Август 2024
699
Дуетна половинка на рапъра DEE търси слава в „Гласът на България“

Донна Бангьозова е певица, която от години се опитва да пробие на българската музикална сцена. Преди повече от десетилетие красавицата участва в „X Factor“, където успява да придобие известна популярност и да реализира няколко музикални проекта, включително и с рапъра DEE. За огромно съжаление на Донна обаче, песента „Няма други“ далеч не се харесва на аудиторията и кариерата й не стартира по очаквания от нея начин.

От тогава девойката „драпа“ нагоре и дори подписва договор с популярен музикален лейбъл, бълва песни и клипове, но явно все още не е изпяла хит, който да я изстреля нависоко. Затова и DONNA, както е сценичното име на Бангьозова, отново ще търси трамплин за успех в телевизионен формат, но този път в друга телевизия. Според сигурен източник на Lupa.bg през есента ще гледаме певицата в опит да завладее сцената на „Гласът на България“, но не е ясно колко далеч в музикалната надпревара ще стигне тя. 

През годините, момичето се е пробвало и пред камерите като актриса, а най-голямата й роля досега е тази на младата Леа Иванова е във филма „Пеещите обувки“, който е вдъхновен от живота на певицата. На снимачната площадка DONNA се среща с цяла плеяда добри български актьори като Рая Пеева, Ернестина Шинова, Стефан Вълдобрев, Стоян Алексиев, Кръстьо Лафазанов и други.