Двойничка на Стойка Пипирудата влетя във „Фермата“

Бъбривата бургазлийка Мирела Русева е едно към едно като щурата и ексцентрична пловдивчанка, която навремето веселеше зрителите

Нещо за четене
20:59 - 03 Септември 2022
7964
Двойничка на Стойка Пипирудата влетя във „Фермата“

Абсолютна двойничка на Стойка Пипирудата, една от най-популярните и незабравими риалити героини от близкото минало, влезе в новия сезон на „Фермата“, видя Lupa.bg. Бъбривата бургазлийка Мирела Русева е едно към едно като щурата и ексцентрична пловдивчанка, която навремето веселеше зрителите и мечтаеше да пробие като актриса.

Невероятната прилика между двете първа забеляза Живка, победителката в предишния сезон на „Фермата“, след като влезе със специална роля на старта на предаването – да спаси три от новите жени от предстоящата битка, в която една от дамите ще отпадне, още преди да е прекрачила прага на стопанството.

Мирела, която е учила финанси във Великобритания и успешно се е реализирала в България, точно като Стойка е супер забавна и никога не скучае. Във „Фермата“ тя вероятно бързо ще се превърне в център на внимание и лесно ще си намери приятели. Освен да се държи като душа на компанията обаче, бургазлийката със сигурност ще се опита да прилапа и голямата награда от 100 000 лева.