Двойник на Джейсън Момоа забърса гадже в „Гласът на България“  

Калоян Николов подлуди фенки с поразителна прилика с хал Дрого от „Игра на тронове“ и „Аквамен”

През ключалката
17:23 - 21 Март 2019
16898
Двойник на Джейсън Момоа забърса гадже в „Гласът на България“
 

Любовна треска има в „Гласът на България“ от няколко дни. Калоян Николов, който поразително прилича на актьора Джейсън Момоа – звездата в „Аквамен”, изиграл и култовия хал Дрого в сериала „Игра на тронове“, е забил гадже в шоуто, пише „Уикенд“.

Момичето, грабнало сърцето на двойника на хал Дрого, също е участничка в музикалното риалити. И тя като него е родом от Бургас, а освен добър глас притежава поразяващ сексапил за ученичка. Двамата се запознали по време на кастингите на тъмно и искрата помежду им пламнала от пръв поглед. Калоян дори вече умувал върху дебютния сингъл на любимата си и бил готов да ѝ помогне в организацията около заснемането на видеото към него. Точно коя е музата на бургазлията и ревнува ли го тя от някой друг в шоуто, предстои да стане ясно в следващите епизоди на шоуто.

Калоян избра за свой треньор Михаела Филева, а поп звездата изпадна в еуфория от попадението си. Освен смайваща прилика с обявения за най-красив мъж в последната световна класация, бургазлията притежава и специфичен тембър, за който треньорите веднага се изпокараха.

След появата на 27-годишния певец в шоуто, социалните мрежи пламнаха от коментари на фенки, които са броили татуировките му от един коктейл разстояние, докато пеел в местен пиано бар. Според дамите, които познават Калоян, той никога не се е стремил да копира Джейсън Момоа. „Дългата коса и татуировките бяха негов начин на себеизразяване, така се чувстваше най-комфортно в кожата си. А и е фен на рокендрола“, пише във Фейсбук наблюдателна бургазлийка.

Когато не се изявява по пиано баровете в родния си град, Николов се издържал като певец по кораби. Родителите му се развеждат, когато е съвсем малък, и с двете му сестри заживяват в малък апартамент, който делят с общо четирима възрастни. Момчето расте в бедност и губи баща си при нелеп инцидент. Човекът е смазан от влак. Оттогава музиката се превръща в основен източник на щастие и най-лесен начин за общуване с хората за младия мъж.