Дядо Сано: Аз съм най-щастливият човек на Филипините!

Иво Карамански-син вече е горд татко на дъщеричка

Шоу
17:45 - 01 Август 2024
3165
Дядо Сано: Аз съм най-щастливият човек на Филипините!

Иво Карамански-син вече е горд татко на дъщеричка. Инфлуенсърката Антоанет Пепе съобщи с пост в социалните мрежи, че малката Беатрис тежи 3,420 кг и е дълга 50 см. Малката принцеса се е появила на бял свят на 27 юли, но гордата майка обяви щастливата вест три дни по-късно.

„Добре дошла, Беатрис!“, написа тя и благодари на лекарите за високия професионализъм, грижите, отношението! „Вие сте истински вълшебници! Безкрайно признателна съм ви както за безопасното и леко раждане, за невероятно човешката ви подкрепа във всеки един етап на консултациите и раждането! И не на последно място за това, че благодарение на вас минах през целия процес много по-осъзнато и с дълбоко осмисляне и изживяване на магията на появата на един нов живот!“, добавя Пепе, която става майка за четвърти път, но от трети мъж.

Инфлуенсърката и Иво Карамански са заедно от почти две години. Това е първо дете за сина на Кръстника на българската мафия.

„Дори хиляди тонове щастие, могат да се съберат в 50 см. и 3,420 кг. Добре дошла в живота ни, ти малък диамант на име Беатрис! За нас е огромна благословия и неизмерима чест да сме твои баба и дядо. Благодарим ти! Ще те обичаме безкрайно” – написаха Нели Атанасова и Александър Сано, които за първи път станаха баба и дядо.

"От 3 дни съм най-щастливия човек на Филипините" - написа по-късно актьорът, който е водещ на "Островът на 100-те гривни".