Ед Шийрън пя на уше на англичаните

Певецът повдигна духа на футболистите на Трите лъва преди битката с Германия

Спорт
17:32 - 25 Юни 2021
1340
Ед Шийрън пя на уше на англичаните

Футболистите на Англия бяха изненадани по много приятен начин от една от най-големите музикални звезди на Острова – Ед Шийрън. Певецът изнесе импровизиран концерт на момчетата на Гарет Саутгейт няколко дни преди първия им мач от елиминационната фаза на Евро 2020.

Във вторник (29 юни) Трите лъва посрещат Германия на „Уембли“. Това се случи на базата, където тренира отбора за мачовете си от турнира.

Идеята за концеертът е била на Саутгейт, който е искал с него да свали напрежението от плещите на своите футболисти. Тази идея се е харесала много на играчите, които са били във видимо добро настроение по време на изпълнението на някои от най-големите хитове на Шийрън.

Твърди се, че те са образували кръг около него, като певецът е бил в центъра, свирейки на китара. В почивния си ден Хари Кейн и компания е трубвало да прекарат повече време с близиките си, но заради здравните протоколи, свързани с пандемията от коронавирус, те са останали на базата в Сейнт Джордж и като награда са получили концерт от известния певец.