Единственият син на Цветанка Ризова я заряза

Младият Анатоли планира да продължи живота си в Америка

Топ
21:23 - 14 Декември 2023
18642
Единственият син на Цветанка Ризова я заряза

Единственият син на Цветанка Ризова - Анатоли Георгиев, я заряза, пише в. "Ретро". Младият господин се е установил в Ню Йорк и най-вероятно ще продължи там живота си. Наследникът на тв водещата е възпитаник на Американския колеж в София, а после бе студент в реномирано школо в Англия.

След дипломирането си Анатоли често бе засичан в София, включително заедно с майка си, на разходки в центъра на столицата или из големите молове, но престоят му у нас бил за кратко. Не е ясно с какво се занимава Георги в Щатите, макар да е милионерски наследник (баща му, бившия съпруг на журналистката, има проспериращ бизнес), но майка му твърди, че още от студентските си години не е спирал да работи.

„Докато беше студент, работеше всяко лято и нямаше нита един ден без ангажимент. До днес. Работи без прекъсване и се издържа абсолютно сам“, хвали детето си Цветанка Ризова и не крие, че изпитва майчински угризения. За нея най-трудният момент бил заминаването му в чужбина наскоро, но не плакала дълго, защото вярвала, че е за негово добро.

58-годишната тв звезда все още не е станала баба, а синът й не се е показвал с половинка до себе си. Преди време тя сподели, че ще се опита да бъде толерантна свекърва, макар да била особено взискателна към приятелките на Георги и всички да й се стрували неподходящи.