Единствено в Lupa.bg: Защо Антон Хекимян следва само мъже в социалните мрежи?

Последваните от арменеца мачовци са с голи и атлетични тела

Нещо за четене
22:10 - 28 Септември 2023
29601
Единствено в Lupa.bg: Защо Антон Хекимян следва само мъже в социалните мрежи?

Бившият водещ от БТВ и бъдещ политик от ГЕРБ Антон Хекимян ревниво крие мъжа до себе си, но от години се носят слухове за гаджетата му. Старозагорецът дълго време се любеше с манекена от "Визаж" Тунджай Мустафа – Туни, но двамата на няколко пъти се събираха и разделяха. Не е ясно какви са отношенията между Туни и Антон. Lupa.bg забеляза, че в инстаграм Хекимян следва предимно мъже и много малко жени. Последваните от арменеца мачовци са с голи и атлетични тела. 

Кандидат-кметът на ГЕРБ за кмет на София  беше почти неразделен с Тунджай. Преди да стане шеф в националната телевизия журналистът не криеше близостта си с младежа. Той редовно се появяваше на публични места в неговата компания, водеше го със себе си дори на театрални постановки.

Журналистът живее в софийския квартал „Бъкстон“. Имота си за 250 хиляди лева Антон купи още докато водеше сутрешния блок на БТВ. Ергенското жилище от 110 квадрата той обитава сам от 2017 г., като там никога не е съжителствал с жена. Предходната си далеч по-скромна квартира, в която бе под наем, Хекимян споделяше с журналистката Василена Гръбчева, с която отдавна се разделиха, а тя се омъжи за млад лекар, от когото роди момиченце.