Едната убийца на Пейо Пеев е дипломат с над 30-годишен стаж

Двете жени влязоха в съдебната зала с маски и качулки

Крими
19:35 - 22 Януари 2024
22162
Едната убийца на Пейо Пеев е дипломат с над 30-годишен стаж

Една от обвиняемите за убийството на Пейо Пеев е дипломат с над 30-годишен стаж и е публична фигура. Софийски градски съд реши мярката за неотклонение на двете жени, обвинени за убийството на мъж в кв. "Драгалевци" да се разглежда при закрити врата. Защитата и прокуратурата поискаха да не бъдат изнасяни факти и обстоятелства около личния живот на двете обвиняеми.

Защитата се мотивира, че една от обвиняемите е дипломат с над 30-годишен стаж и е публична фигура. Красимира Трифонова и Габриела Пеева влязоха в съдебната зала с маски и качулки, за да прикрият лицата си.

Днес от прокуратурата съобщиха, че тъщата на убития в София Пейо Пеев - Красимира, го е удушила, а дъщеря й Габриела е затискала вратата на колата, за да не може да се спаси мъжът. 

Припомняме, че убит мъж бе открит в запалена кола близо до хижа "Алеко" в петък. Тялото му било на пасажерската седалка, а дрехите били обгорени. Стана ясно, че спор за родителски права е била причината за убийството. Красимира Трифонова и Габриела Пеева са обвинени от прокуратурата.