Едуард Сноудън : Има паралелна цивилизация на Земята

Екстремофилите отдавна живеят на планетата

Мистика
10:33 - 27 Декември 2023
10024
Едуард Сноудън: Има паралелна цивилизация на Земята

Бившият служител на ЦРУ Едуард Сноудън обяви съществуването на паралелна цивилизация на Земята. Сноудън е американският системен администратор, емигрирал в Русия, след като прави възможно изтичането на секретна информация от Агенцията за национална сигурност на САЩ.

Според САЩ той може да е работил като двоен агент и за руските тайни служби. Самият Сноудън отрича да работи за руските тайни служби, макар че според американския конгресмен Майк Роджърс той е предал секретна военна информация на Русия и Китай.

Сноудън разкрива много програми за глобално наблюдение и разследване, ръководени от Агенцията за национална сигурност и Пет очи (Five Eyes Intelligence Alliance) в сътрудничество с някои телекомуникационни компании и някои европейски правителства.

Сноудън стана известен благодарение на изтичането на информация за следене на граждани от правителството на САЩ и този път той отново изненадва обществеността с изявления за паралелни цивилизации, които според него са били известни още през 90-те години на миналия век.

Той говори за съществуването на други форми на живот, не извънземни, но адаптирани към живота на Земята в продължение на милиони години. Той нарича тези същества „екстремофили“ и твърди, че те превъзхождат по развитие човечеството.

Според неговите изявления правителството на САЩ е знаело за съществуването на тези „екстремофили“ от няколко десетилетия. „Екстремофилите“ са организми, които могат да оцелеят в изключително екстремни условия, като дълбините на океаните, вулканични извори, ледени образувания и дори условия на висока радиация. Те имат невероятна способност да се адаптират и оцеляват в среда, която би била фатална за много други живи същества.