Екипът на "Откраднат живот": Никой не е бил свидетел на побой над Диана Димитрова

Никой от нас не е забелязал каквито и да било наранявания или следи от насилие върху актрисата по време на снимките, заявяват 31 души от продукцията

Изповеди
09:51 - 27 Март 2023
4096
Екипът на "Откраднат живот": Никой не е бил свидетел на побой над Диана Димитрова

31 души от екипа на сериала „Откраднат живот“ заявиха, че никога не са ставали свидетели на побой над актрисата Диана Димитрова по време на снимачния процес. Те са категорични и че не са виждали никакви следи от насилие върху нея в деня, когато тя твърди, че Юлиан Вергов я е пребил. В специална позиция от екипа на популярния медицински сериал взеха отношение по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4-ти сезон.

Ето и позицията на екипа:

1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Фейсбук от дата 28.11.2022 г, че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали.

Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.

Диана Димитрова публикува преди половин година снимки, чрез които твърди, че преди 5 години е била пребита от Юлиан Вергов

2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата.

Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ.

Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че й е нанесен побоя.

С уважение:

Маргарита Анева- счетоводител

Ивон Васева – асистент масовка

Мартин Пеев - трети асистент режисьор

Красимира Карачорова - скриптър

Елис Вели – гардеробиер

Иван Колев- изпълнителен продуцент

Евдокия Петкова - втори асистент режисьор

Радослав Манчев - главен грип

Поли Венкова- художник продукция

Ирена Дойчева - гардеробиер

Велина Павлова-художник костюми

Мариела Стоева - асистент костюми

Димитър Димитров - режисьор

Николай Кубадинов - гардеробиер

Мариета Спасова – асистент художник костюми

Владимир Ковачев - гардеробиер

Борис Славков- оператор

Добри Христосков- буум оператор

Дилян Иванов- втори асистент камера

Росица Герасимова – грим и прически

Ива Денчева - грим и прически

Юрий Цолов - звукорежисьор

Катерина Савова- грим и прически

Румен Дойчинов – втори асистент камера

Янко Такев - главен организатор

Александър Христов- изпълнителен продуцент

Светлозар Петров - реквизитор

Даниел Емарт –  сет дресър

Здравко Василев - реквизитор

Татяна Петкова - втори асистент режисьор

Александра Боишина - втори асистент режисьор"


Преди десетина дни Юлиан Вергов чрез писмено изявление разкри, че Диана Димитрова е изпращала текстови и гласови съобщения на непълнолетната му тогава дъщеря, "чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там."

Преди това прокуратурата отказа да образува досъдебно производство срещу Вергов по сигнала на Диана Димитрова за престъпление от общ характер. Актьорът публично отрече да е удрял актрисата.