ЕКС завладяват "Маймунарника" с концерт за първия учебен ден

Триото от известните родни вокали - Ерол, Кольо Гилъна и Светльо от Хиподил, ще забавляват феновете в средата на септември

Новини
17:16 - 16 Август 2019
1939
ЕКС завладяват "Маймунарника" с концерт за първия учебен ден

Новосформираната група преди няколко месеца - ЕКС, идваща от съкращението на първите букви на вокалите Ерол “Уикедарски”, Кольо "Гилъна" и Светльо "Хиподилски", отново ще се появат накуп на сцената.

Това ще стане в навечерието на първия учебен ден, който тази година ще е на 17 септември, понеделник.

В една формация, на една сцена, в един състав, на един градус... с вечно зелените евъргрийни на Уикеда, Контрол, Хиподил, КГБ и Светльо & the Legends.

"Три е хубаво число. Обединяващо. "Тримата глупаци", "Тримата мускетари", "Трите прасета" и т.н. Не съм си и представял, че ще застана рамо до рамо с Кольо и Ерол, за да пеем заедно най-големите хитовете в българския пънк и ска. Няма да Ви обяснявам какво ще се случи на 14-ти септември в "Маймунарника". Представете си го... Настръхнаха ни косите! Няма да Ви се вярва колко дълго можете да скачате, танцувате и пеете с нас. Позволихме си цената на билетите да бъдат достъпни за всички. Както се казва: Ние сме върхът! По-надоле...нема! Чакаме Ви!", написа своя призив Светльо Витков в профила си във Фейсбук.