Екшън в Lupa.bg: МВР заварди гето за далавери с вота

Политика
22:14 - 24 Юни 2021
11449
Екшън в Lupa.bg: МВР заварди гето за далавери с вота

Предизборен екшън в Благоевград! Полицията заварди ромската махала заради подаден сигнал за купуване на гласове, тъй като в неделя в югозападния град ще се проведат кметски избори!

Кирил Тодоров, познат и като Кире Кмето или Кире Пределецо, е в основата на далаверата. Ромът е доста известен в региона с купуването на гласове. Познат е на МВР заедно със синовете му, разкри униформен източник на Lupa.bg.

По темата публикация във фейсбук пусна и Стефан Делиов, кандидат за кмет на Благоевград, който заряза просперираща кариера в Италия, за да опита да изгради живота си в родния град.

Търговията с гласове започна в Благоевград! За пореден път ще спечели този с парите! Подадох сигнали до всички институции. Надявам се властите да реагират и да оправдаят всичко, което чуваме от месеци насам!

Моля всички граждани, не си продавайте гласа, но дори и да вземете пари, гласувайте по съвест. Бъдете промяната! Защото същите тези, които купуват гласове за себе си, после ще трябват да връщат парите, които харчат сега и познайте от къде ще бъдат върнати!?!

Естествено от нашите данъци!