ЕКСКЛУЗИВНО: Андреа разобличи схемите на новата на Кобрата (Видео)

Розали Петрова е уморила бившия си любовник, твърди съпругата му Ирена Драгиева

Нещо за четене
00:10 - 12 Февруари 2023
204179
ЕКСКЛУЗИВНО: Андреа разобличи схемите на новата на Кобрата (Видео)

Андреа избухна с видео, посветено на новата жена на Кубрат Пулев - Розали Петрова, която е майка на дъщеря му Христина и сина му Спартак. Фолк певицата качи клипче, където разговаря с жената на бившия любовник на въпросната Розали. Ирена Драгиева твърди, че мъжът й е починал заради Розали, с който били любовници в продължение на 8 години. Записът на разговора между Андреа и Ирена е от 2020 година, мъжът й Ненчо е починал през 2016 г., а се е любел с настоящата на Кобрата от 2008 година, когато е била на 18 години, научи Lupa.bg. 

Андреа е била сплашвана от Розали, която върти сделки за покупко-продажба на имоти. Най-вероятно именно брюнетката ще строи сграда на общинския парцел във вилна зона „Киноцентъра“ между "Драгалевци" и "Бояна", който Кобрата купи на доста изгодна цена. 

Преди да омае Кобрата, Петрова е била трета страна и в друг подобен триъгълник. Преди много години 33-годишната собственичка на агенция за недвижими имоти "Родекс Естейт" е имала отношения с Ненчо Драгиев - един от съсобствениците на столичния търговски център "Галакси". Това е видно от официална информация, която е на разположение в Търговския регистър. 

Източници на Lupa.bg потвърдиха за далаверите, които върти Розали, както и думите на вдовицата на Драгиев са самата истина. 

Ето и разговора на Андреа с Ирена Драгиева за Розали: