Ексклузивно: "Ергенът" Евгени се жени за Елена

Венчавката ще е след по-малко от 2 месеца в Пловдив

Нещо за четене
14:00 - 05 Април 2023
124731
Ексклузивно: "Ергенът" Евгени се жени за Елена

Ергенът Евгени е организирал напълно сватбата си. Пианистът ще се жени за голямата си любов, която среща в шоуто, след по-малко от 2 месеца в родния си Пловдив. Мачото и неговата бъдеща съпруга седмици наред планират най-щастливия ден от живота си. Последният детайл, който бъдещите младоженци избират, е декорацията на церемонията, пише "България Днес".

Евгени помолил за дискретност пред агенцията, тъй като не иска много много да се шушука около бъдещата му сватба, както и да се издава победителката в шоуто. До края на излъчването на риалити формата двойката няма право да обявява връзката си и затова в момента поддържат отношенията си "под прикритие". Те не излизат заедно по заведения, а се радват на любовта си единствено в дома на пианиста.

Евгени и избраницата му все пак се спират на цветна украса. Двойката имала най-големи колебания именно около това как да бъде украсено сватбеното им тържество. Евгени и ергенката, която печели сърцето му в шоуто, повече от месец умуват над декорацията в заведението, където ще бъде сватбеният им купон, разбра още вестникът.

Бъдещата жена на Евгени е Елена. Мацката пленява световноизвестния пианист още в първите дни в къщата в Бодрум, където се снима шоуто. "Искам да бъда господарка на твоя дом", наскоро призна в предаването Елена. Татуираната мадама години наред живее в Германия, но заради ужасен инцидент, свързан със семейството й, се прибира в България. Тя вижда рекламата на предаването, хлътва до уши в Евгени, виждайки идеалния за нея мъж, и се записва за шоуто.