ЕКСКЛУЗИВНО В LUPA.BG: Руди Гела се ожени тайно (СНИМКИ)

Бившият депутат от ИТН се венча за негова подчинена по време на министерстването му

Нещо за четене
11:20 - 25 Септември 2023
12191
ЕКСКЛУЗИВНО В LUPA.BG: Руди Гела се ожени тайно (СНИМКИ)

Бившият депутат от ИТН и ПП, а сега – независим, Радостин Василев се ожени тайно. Това се случи на церемония в хотел „Маринела“, който се проведе на 24 септември, неделя. Репортер на Lupa.bg засече Руди, който носеше две минерални води, но не предположи, че е младоженец. Гела приличаше на забързан за политическа среща мъж, който се подготвя да записва събеседника си.

Бившият министър на младежта и спорта в кабинета „Петков“ беше в добро настроение, с костюм и лека усмивка. Той премина през едно от заведенията в "Маринела" и взе две води от бара, като се отправи към другата част на хотела.

"Сигурно отива да записва някого" - изкоментираха го посетители в заведението, които хапваха обяд и разпознаха независимия политик. 

Новата избраница на Гела е негова подчинена по време на министерстването му. Преди година и половина Мирела Желязкова, която вече е Василева, беше назначена от настоящия си съпруг и тогавашен спортен министър в „Българския спортен тотализатор ”, като специалист по маркетинг, но буквално за 20 дни успя да се издигне и докаже и на 25 март беше преназначена за началник на отдел „Реклама и цифров маркетинг“. Причината за бързата и тайна сватба е бременността на Мирела.

Това е втори брак за Руди Гела, който беше женен 15 години за Нина Петкова и има син от нея. Бившият кадър на ПП е известен столичен плейбой и името му често се свързва с най-различни засукани красавици. Колегите му от парламента се надяват, че след  хомот ще спре да палува.