Ексклузивно в Lupa.bg: Явор Бахаров остана без пукнат лев, взима заеми от приятели

През ключалката
17:30 - 10 Февруари 2020
12399
Ексклузивно в Lupa.bg: Явор Бахаров остана без пукнат лев, взима заеми от приятели

Поредната пиянско-наркотична издънка на Явор Бахаров, заради която може да влезе в затвора поне за година, засега му коства 5000 лева. Толкова пари актьорът даде, за да плати гаранцията си и да излезе от ареста, след като в събота бе спипан от ченгетата в Банско да шофира пиян и дрогиран и във видимо неадекватно състояние. По-малкият брат на Захари Бахаров останал без пукнат лев, научи Lupa.bg. Днес Явор молил десетки колеги актьори и приятели да му дадат назаем, защото нямал никакви средства.

Първият, от който Явор поискал пари бил колегата му Петко Венелинов, с когото играят заедно в постановката „Януари“ на хасковския театър „Иван Димов“. В понеделник вечерта спектакълът гостува на столичната Открита сцена „Сълза и смях“. „Брато, моля те, дай ми 50 лева, че останах без стотинка покрай тая гаранция“, оплакал се Явор Бахаров на Петко Венелинов.

Колегите на малкия Бахаров, с които играе в няколко постановки, са притеснени за актьора и недоумяват защо прави издънка след издънка, като така злепоставя и тях. „Ако го осъдят, ще е голям резил за него, с кариерата му е свършено, всички общи спектакли ще отидат на кино“, гневят се негови колеги.

Най-бесен на Явор обаче е брат му Захари, който си има достатъчно главоболия напоследък и без драмите покрай роднината си. Покрай национализирането на Националната лотария, която досега бе собственост на хазартния бос Васил Божков, водещият на тв игрите на лотарията най-вероятно ще остане без работа в телевизията и ще се прости със солидните си хонорари оттам. След всяка изцепка по-големият брат Бахаров досега винаги спасяваше Явор, намираше му солидни адвокати, плащаше им и издържаше и къдрокосия хулиган. Този път обаче гологлавият актьор люто се разлютил и изкрещял на брат си: "Писна ми! Повече няма да ти пазя задника! Оправяй се сам!"

Ако бъде признат от съда за виновен Явор може да лежи в пандиза от 1 до 5 години и да плати от 500 до 1500 лева глоба. Такова наказание е предвидено в закона за нарушението, извършено от носителя на "Икар" за поддържаща мъжка роля. 

През уикенда актьорът прекара 24 часа в ареста в Банско, след като беше заловен да кара пиян с над 1,3 промила и дрогиран. "Съжалявам, че притесних семейството и близките си. Има досъдебно производство, повече не мога да кажа“, заяви 34-годишният актьор на излизане от ареста.

Явор има две повдигнати обвинения - за шофиране след употреба на алкохол в условията на повторност, тъй като той има вече присъда за същото провинение. Полевите тестове за наркотици, които са направени на 34-годишния Бахаров, пък са отчели кокаин и канабис. Затова му е повдигнато и второ обвинение – за шофиране след употреба на наркотични вещества.

Това е поредният път, в който избухливият къдрокоско си има вземане-даване с органите на реда и попадна в ареста. Миналата година в началото на март Явор пак попадна зад решетките, след скандал и физически сблъсък с половинката си Рая Пеева. 

Преди няколко години малкият Бахаров беше задържан, обвинен и признат за виновен за притежание на наркотици.