Ексклузивно в Lupa.bg: Зрелищен арест в центъра на София (СНИМКИ)

Актуални новини
15:28 - 24 Юни 2020
11493
Ексклузивно в Lupa.bg: Зрелищен арест в центъра на София (СНИМКИ)

Зрелищна спецакция се проведе в центъра на София в 15 часа, видя единствено репортер на Lupa.bg. Цивилни полицаи арестуваха мъж, заподозрян за търговия с наркотици, на тихата столична улица "Искър".

Младият мъж бе задържан пред жилищна кооперация до хостела. Той бе повален на земята, а след това щракнаха и белезниците. Задържаният бе предупреден гръмко да не мърда. След зрелищната спецоперация улицата се напълни със спецчасти и цивилни ченгета, които се криеха в близките входове. Шумотевицата на улицата привлече мнозина работещи в района, които дори излязоха на прозорците или на балконите на съседните сгради.

Секунди след ареста дойде и тъмен бус с черни стъкла, от който изскочиха маскирани спецчасти. След като полежа известно време на тротоара, проснат по лице, заподозреният за разпространение на дрога бе прибран в буса. 

Маскираните и униформените полицаи влязоха в сградата на ул. "Искър" 33. По информация на Lupa.bg представителите на МВР чакаха да дойде мобилна Криминалистика лаборатория, която да вземе натривки на задържания. По неофициална информация спецакцията е свързана със залавянето и на голямо количество наркотици.