Експерт по комуникации: От служебния кабинет мирише на нафталин

Доц. Александър Христов не вижда възможности за резки ходове и драстични промени

Новини
14:12 - 02 Август 2022
3176
Експерт по комуникации: От служебния кабинет мирише на нафталин

„Не виждам кой знае какви възможности за кой знае какви резки ходове и за кой знае какви драстични промени. Факт е, че министрите имат доста солидна биография с известен мирис на нафталин”.

Така определи служебния кабинет доц. Александър Христов от Центъра за анализи и кризисни ситуации. В ефира на „Твоят ден“ на NOVA NEWS той уточни, че под нафталин има предвид свързаността на министрите с политиките, биографиите и различните институции.

За журналиста Владимир Йончев основното, което бележи кабинетът е: „Че прездиентът Радев се е опитал да го направи най-малко рисков. В него няма кой знае колко ярки имена. Той се е опитал да го направи като кабинет на спокойствието.

Общо взето това ще е един летен августовски кабинет на едни летни избори, от които все по-малко хора се интересуват“.

Според него страната ни е в патова ситуация, изборите ще преповторят с малка разлика последните резултати и ние ще влезем от криза в криза, като според него ще бъдем въвлечени и в конфликта на запад от нас. 

„Всички сигнали сочат, че разпределнието на силите ще е такова, ккавото е досега. Но да вземем предвид, че е важно как тези сили ще се групитрат“, посочи от своя страна Христов за бъдещото НС.