Екзотично меню: Готвач натюр в Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

Красавецът Станислав сервира десерти само... по плочки

Новини
23:26 - 28 Март 2023
8762
Екзотично меню: Готвач натюр в Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

Температурата в кулинарното реалити Hell’s Kitchen достигна адски градуси тази вечер, след като шеф Ангелов накара един от претендентите за голямата награда в шоуто — Станислав, да сервира десертите на отбраната публика само по… плочки.

Всичко започна с фразата: “Я ми прати красавеца!”. Станислав се яви пред кулинарното гуру, а въпросите му “Как си по история?” и "Чувал ли си за “Хляб е зрелища"” допълнително озадачиха сладкаря от Перник.

“Плочки вън!”, нареди шеф Ангелов и така прословутата реплика “Сваляй куртката!” доби съвсем други измерения. Полуголият Станислав трябваше да сервира десертите в такъв вид, за радост на по-голямата част от гостите на ресторанта, сред които беше и Кака (междувременно станала баба) Лара.

Вечерта завърши повече от добре за червения отбор, които заслужено получиха овациите на гостите. Всички от “синия” отбор обаче смениха сините куртки с оранжеви и следващата седмица ще трябва да се борят за оставане в шоуто. “Защото не сте отбор”, скастри ги шеф Ангелов и обеща следващата седмица да изгони всички от тях, ако не се променят.

29-годишният сладкар Станислав сподели в началото на кулинарното състезание, че от 2 години се занимава с кулинария и има собствена работилница в Перник. Майстор е на бутиковите торти и всички останали сладки изкушения. 

Той разкри, че е добил голяма популярност в Tik-Tok, а причината за това са, че снима готварските си видеа... по плочки.