Елен Колева брани баджаначката си Диана Димитрова

Двете красавици са бивши музи на поета Калин Терзийски

Новини
15:59 - 21 Март 2023
8434
Елен Колева брани баджаначката си Диана Димитрова

Актрисата Елен Колева защити своята колежка и баджаначка Диана Димитрова, видя Lupa.bg. Двете красавици са бивши музи на поета Калин Терзийски, но не е ясно дали заради това се подкрепят толкова. 

"Колко е страшно и колко е тъжно, когато една жена, над която очевидно е упражнено насилие, е нападана от цяла една " Гилдия- Мафия"! Една жена, сама срещу озверели " защитници"
Диана, ти освети цялата мръсотия, повдигна завесата, за да видят хората, какво се крие зад фалша на " Звездите'
ДИАНА ,СВЕТЛИНАТА ТИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!
С ТЕБ СЪМ! Като жена, като човек, като актриса! Силна си! Истината винаги е по силна, просто понякога е нужно повече търпение! Бъди Диана Димитрова" - пише космоенергетичката в социалната мрежа. 

Припомняме, че преди дни прокуратурата отказа да образува досъдебно производство срещу Вергов по сигнала на колежката си Диана Димитрова за престъпление от общ характер и след като актьорът за пръв път публично проговори за случилото се като отрече да е удрял актрисата.

Миналата седмица Юлиан чрез писмено изявление разкри, че Диана Димитрова е изпращала текстови и гласови съобщения на непълнолетната му тогава дъщеря, "чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там."

В отговор Димитрова обяви, че ще го съди за клевета. В същото време обаче заплахата й сякаш потъна на фона на мощната подкрепа от страна на актьорската гилдия към Юлиан Вергов.