Елен Колева се омъжи тайно

Актрисата и космоенергетичка сама се похвали, че вече е семейна

Нещо за четене
16:38 - 08 Януари 2024
4695
Елен Колева се омъжи тайно

Всестранно развитата актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева се похвали, че се е омъжила. Изкусителката все още крие кой е женихът и кога се е състояла сватбата. „Било, каквото било. Кака се ожени. Честитаааа 2024-та” – написа в социалните мрежи в първия ден от новата година Елен, пише в. „Уикенд”.

Тя хвърли в ступор приятелите и последователите си, които помислиха, че красавицата се шегува. „Честно” – попита я приятел, а тя му отвърна „Е кога не съм била честна?”. „Кой е женихът” – беше другият въпрос. „Отговорът има определена цена, ако си готов да платиш, ще ти го прошепна в тъмното” – отговори отраканата бивша муза на писателя Калин Терзийски.

„Ти си дом, ти си океан, ти си човекът, с когото се събуждам в събота, правим си кафе и палачинки и всичко в света е наред” – така се обясни в любов Елен. Това се случи през лятото.

За мъжа на актрисата се знае, че е майстор на артфотография. В социалните мрежи любимият мъж на Колева се подвизава като Валентин Иванов - коучинг на душата (душевед) и Николай Желязков. Сравнение между двата профила показва, че става въпрос за един и същи човек – столичен артбохем.

Елен с предполагаемия жених

Цяло лято бившата муза на писателя Калин Терзийски публикуваше снимки със загадъчния господин, приличащ на индийски мъдрец. Самата Елен не скрива, че е запалена фенка на йогата и източните методи за пречистване на духа и тялото. Според нейни колежки любовта между Елен и фотографа е била от типа „тя танцува само едно лято”.

Не е ясно дали Елена Калевска, както се представя в последните години бившата актриса, все още е с въпросния мъж и дали той е младоженецът.

Дамата от Монтана, която тази година ще навърши 40 лазарника, от няколко години говори, че иска да се омъжи, като явно вече е сбъднала тази своя мечта, но има вариант и да се шегува.

В гилдията Елен не се ползва с добра репутация още от дебюта си във филма „Шивачки”. Тогава колежките й я обвиниха, че е успяла да прелъсти режисьора, който неотдавна се спомина. След това тя се хвана с милионера Александър Найденов, популярен като Сашо Майонезата, а междувременно му кръшка с актьора Иво Аръков. Сетне се хвана с писателя Калин Терзийски, когото успя отново да тласне към алкохола, а сега явно има нов мъж, когото крие от медиите.