Елена Петрова вече не крие, че спи с колега

Актрисата разпуска на Тасос с Любо Ковачев

Нещо за четене
12:11 - 12 Август 2024
3035
Елена Петрова вече не крие, че спи с колега

Елена Петрова разпуска в луксозен курорт на гръцкия остров Тасос с новия си любим – по-младия от нея актьор Любомир Ковачев, известен още с прякора си Цифровизацията. Двойката се е настанила в луксозен курортен комплекс край градчето Лименария.

Актрисата е пуснала в социалните мрежи свои снимки от там, като е дала линк към интернет страницата на комплекса. От това става ясно, че май не е плащала за ваканцията си, а я е взела на бартер – срещу реклама. Най-малкото – предложили са й голямо намаление на цената срещу услугата да сподели къде е изкарала лятната си почивка.

Затова пък Любо не споменава нищо, само показва свои снимки на морския бряг, на които изглежда замислен и романтичен като в класически френски филм. „Не спря да се снимаш!”, шегуват се с него приятелите му.

Той и Елена всъщност не показват свои общи снимки и не подчертават изрично, че са на едно и също място, но това става ясно, когато фотосите им бъдат сравнени. Известно е, че са двойка поне от 2 години и връзката им не е тайна за колегите им, макар че не я афишират в публичното пространство. Двамата все по-често са засичани заедно и вече не крият отношенията си.