Елтън Джон се облекчил в бутилка по време на пазар

Музикалната легенда бил заедно с двамата си сина

Нещо за четене
13:38 - 12 Юли 2024
3505
Елтън Джон се облекчил в бутилка по време на пазар

Елтън Джон не е издържал, докато пазарувал маратонки във Франция, и в крайна сметка се облекчил в пластмасова бутилка насред магазина, твърди управителят му пред TMZ.

"Елтън влезе в магазина в понеделник следобед с двамата си сина и бодигард и попита дали има обществена тоалетна", разказал Райън Сукар, собственик на Sugarkikz в Ница.

Когато му било отговорено, че наоколо няма тоалетна, собственикът на магазина разказал, че певецът се обърнал към единия от охранителите си и поискал бутилка. След което се отдалечил от останалите клиенти в магазина и започнал да уринира.

Собственикът на магазина споделя, че е бил "шокиран и разочарован", че негов клиент е направил подобно нещо. Това била първата такава ситуация, в която попадал, откакто отворил магазина си преди 3 години.

Интересното е, че собственикът нямал идея, че това е Елтън Джон и когато го попитал с какво се занимава, певецът просто отговорил: "Аз съм Елтън Джон."

Райън направил бърза онлайн справка кой е човекът и тогава осъзнал, че срещу него е голяма звезда. В крайна сметка Елтън купил 2 чифта маратонки за синовете си, направил снимка за магазина и се ръкувал с Райън, преди да си тръгне.

Явно това намалило напрежението в собственика, който заявил пред TMZ, че въпреки инцидента, "Елтън се държал много готино."