Емануела отчаяно маже, след като обиди Калоян в „Денсинг Старс“

Фолк звездата не може да спре да мисли за бившата си половинка на дансинга Иван

Нещо за четене
16:47 - 08 Април 2024
6169
Емануела отчаяно маже, след като обиди Калоян в „Денсинг Старс“

Фолк звездата Емануела направи отчаян, но нескопосан опит за замаже грозното си поведение във вторник вечер в „Денсинг Старс“. Ядосана, че трябва да напусне шоуто, тя публично обиди половинката си в танците Калоян.

„Не трябваше да си сменям партньора. Ванка, ти си топ!“, провикна се тя от сцената по адрес на бившия си на паркета Иван. Репликата й предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи, а зрителите поставиха под въпрос възпитанието на фолк звездата.

Емануела обаче побърза да се измъкне от кашата, която сътвори на гърба на Калоян, с когото получи най-високите си оценки от журито в „Денсинг Старс“. „Репликата ми беше разбрана малко криво, все едно нападам Калоян. Не исках да го обидя, той е страхотен треньор, просто исках да защитя Иван. Хората не ни харесваха с Калоян, макар че той е толкова готин и добричък, но хореографиите му бяха по-леснички. С Иван създадохме приятелство, имахме интересна връзка с много шеги и караници. С него можехме да изкараме много повече“, обясни Емануела в „Преди обед“, но отрече между двамата да е имало интимна близост.

Фолкаджийката и Иван веднага си паднаха един по друг

Въпросът какво й е дало танцовото шоу и какво е можела да подобри в представянето си фолк звездата посрещна с недоумение. „Нямам равносметка. Не мисля, че не съм се справила добре. Журито постоянно изискваше повече от мен“, заяви тя.

Припомняме, че фолкаджийката съблазни бившия си партньор по танци Иван Карастоянов. Той първо се отдаде на плътски удоволствия с изкусителката, а след това гузен напусна шоуто и се обясни в любов към съпругата си Зорница. След като на бял свят излезе сексуалната му авантюра, настанал сериозен панаир. Красивата съпруга на танцьора го е заплашила, че не само ще го напусне, но ще вземе с нея и сина им Валери, което сразило Иван. Затова и той се реши да напусне шоуто в името на семейството си. Танцьорът се кълне, че не е имал сексуални отношения с партньорката си от предаването, но никой не му вярва.