Eмануела подаде жалба в МВР: Психопат ме преследва от 4 години!

Нещо за четене
16:58 - 16 Юли 2019
7691
Eмануела подаде жалба в МВР: Психопат ме преследва от 4 години!

Фолк звездата Емануела се оказа жертва на свой почитател, който я преследва я неуморно вече 4 години. Мъж, който се представя за Алекс, тормози певицата не само с любовните си излияния към нея в социалните мрежи и по телефона, но и като я следва навсякъде - по участия и дори пред дома й. Тези дни пайнерката е подала жалба в полицията срещу натрапника.

„Даже закъснях. Оказва се, че този човек ме преследва от 4 години, но аз разбрах за него преди година и половина. Преди явно не съм обръщала внимание на излиянията му, които напоследък са направо нетърпими. На пръв поглед изглежда безобиден, но не мога да продължавам да го търпя", категорична е Емануела, цитирана от „Хотнюз”.

Фенът Алекс не спирал да преследва певицата от години

От вманиачения фен няма отърване, защото дори и да го блокира, той веднага си прави нов профил в Инстаграм и започвал отново с тормоза.

„Явно си е повярвал, че може да бъде с мен, да имаме връзка. Твърди, че съм се снимала с него на мое участие, преди това съм го била качила на сцената и това му говори, че съм го харесала", разказва още Емануела. Разкрил се официално неотдавна, когато висял повече от 3 часа пред столичното заведение „Плаза". Последната цел на чешита е да създава проблеми на приятеля на Емануела - Мартин, като подава жалби срещу него в полицията.

Емануела с приятеля си Мартин, с когото пак се събра. Почитателят й Алекс от ревност подал фалшива жалба срещу него в полицията

„Прави го от ревност, ненавижда Мартин и се опитва да му създава проблеми, като твърди, че е бил нападнат от него, което не отговаря на истината. Именно затова пуснах и аз жалба миналата седмица, този наистина прекали!", ядосана е чалгаджийката.

Според нея мъжът е психопат и е потенциално опасен за нея. За това певицата ще настоява да му бъде издадена ограничителна заповед и да не я доближава на по-малко от 100 метра.