Емануела с нова изцепка

Нещо за четене
12:34 - 24 Януари 2022
2620
Емануела с нова изцепка

Емануела разкри какво е новото й начинание. Фолк звездата е решила да повиши образованието си, като вече е студентка по екология. 

„Предпочитам да уча, отколкото да си губя времето по кафета“ –  заяви кралицата на провокацията и предизвика доста смях сред почитателите си, защото е известно, че правописът и грамотността й куцат.

„По времето на карантината нямаше какво да се прави, изпадаш в едно безделие и безсмислие. Иска ти се нещо да правиш, все пак ние сме много дейни в нашата професия, а аз обичам да уча“ –  обяснява тя какво я е подтикнало да стане студентка.

Родителите на певицата са искали тя да следва медицина, а не да се занимава с музика.

„За родителите ми беше тема табу – имаше период, в който не ми говориха, защото съм избрала да стана певица“ – разказва звездата, която решава да им докаже, че и с нейната професия човек може да е успешен.

Емануела е убедена, че хората на изкуството винаги са самотни и всеки има своята лудост, но признава, че от скоро до себе си има мъж.

„Човекът, който е в сърцето ми, има изключително чувство за хумор и за да избягам от клишетата, ще кажа, че когато му кажа „Обичам те“, той ми отвръща с: „Ядох, да“ – разкрива певицата.

Преди социалните мрежи хората са залагали много на жълтите медии като източник на информация за известните личности в България, смята певицата. Самата Емануела споделя, че заедно със семейството й често са се смеели на нелепи новини, публикувани за нея в тези издания.

„Аз не съм много материален човек. И с 2, и с 200 може да се живее. Най-щастливите ми години са били, когато не съм имала много“ – каза певицата.

Като всяка жена обича да пазарува в скъпи магазини, но не смята, че това е най-важното в живота: „Семейството и децата са най-важното за мен, кариерата може да почака“.

Станала майка, когато била едва на 18 години. Сега вече има двама сина, с голяма разлика в годините им. Няма никакви отношения с бащата на малкия си син. Радва се, че от тази връзка се е родило прекрасното й дете, но с баща му няма намерения да възстановява контакт.

Емануела е една от най-работещите певици в момента, а пандемията се отразява сериозно на техния бранш. За рестрикциите казва:

“Не смятам, че е хубаво да се затварят здрави хора. Нека се остави този бранш да живее и да потърсим проблемите на други места“.