Емануела вече не подкрепя Мартин Елвиса

Чалгаджийката се отрече от бившия си, който стига почти до финала в „Игри на волята”

Нещо за четене
17:14 - 11 Октомври 2023
11001
Емануела вече не подкрепя Мартин Елвиса

Фолк певицата Емануела отново се разприказва за Мартин Елвиса. Провокативната изпълнителка даде възможност на почитателите си да й задават въпроси в социалните мрежи, а тя им обеща честни отговори. Блондинката заяви, че двамата с участника в „Игри на волята” не са гаджета и нямат интимни отношения. Тя дори се отрече от бившия си, като заяви, че има друг фаворит за победата – Виолета, която е най-голямата врагиня на Елвиса в шоуто. Двамата често влизат в конфликти, карат се и всячески се опитат да изхвърлят другия от предаването.

„Фаворити са ми Румен Радев, Теодора Мудева, Момчил, Мастагарков, Краси Дунев, Моника, Цецо и най-вече Виолета, защото умее да преценява хората, а нея не я е страх да говори в очите истини", обясни Емануела. На коментар от фен, че много прилича на Виолета, Емануела отговаря: „Слава богу!”.

Мартин Елвиса

Чалгаджийката и Мартин преживяха бурна любовна авантюра, като доста пъти се събираха и разделяха. Тя ту обявяваше покер играча като любовта на живота си, ту казваше, че най-голямата й любов е Димитър Динев. Емануела е известна с полюсните си мнения, които си мени през ден. Тя ту е много влюбена в мъжете си, ту те са боклуци, хомосексуалисти и кръшкачи. Преди влизането на Елвиса в шоуто русата фурия казваше, че ще му стиска палци, но сега явно е обърнала другата страна на лопатата.

„Мартин Елвиса ще ви пръсне в „Игри на волята”, предупредила певицата в средата на лятото и уж щеше да го подкрепя. Днес е точно обратното. Елвиса пак е лошият. По думи на изпълнителката отношенията им окончателно са приключили. „Беше ужасно токсично, когато не се обичахме с Емануела. И двамата сме инати, с голямо его и всеки иска да управлява другия”, казва Елвиса, който за момента се представя доста слабо, но въпреки това ще стигне почти до финала. Зрителите не симпатизират на Мартин и го обвиняват, че плете голяма част от интригите в шоуто.

Елвиса и Емануела сложиха край на бурната си връзка в края на 2022 г. Фолк дивата няма участие на Нова година и решава да отиде да празнува с приятели на Пампорово. За куфарите от колата й помага момче, което тя вижда за първи път там. Междувременно на Мартин му пращат съобщение, че именно това е новият мъж на Емануела. Разгневен от видяното, той започва да я обижда в съобщения. Нарича я „боклук“ и „лека жена“ и заявява да не го търси никога повече.

„Обидите не са нещо необичайно, той си го практикува това – разкрива певицата. – Тази осанка и изкуственият имидж, който му се създаде, че е най-уникалният мъж и че е от добро семейство, са пълни глупости. Определено е най-голямото ми падение в живота. Той предпочита да щрака с пръсти в неговото заведение и това е единственото, което прави. Когато човек е безработен и се занимава с простотии, е нормално да изпуши в един момент. Според мен трябва да потърси помощ. Къде го намерих?! Бях толкова отчаяна от моята предишна връзка с Митко (Динев – бел.ред.), че не можех да го преживея. Мартин се появи, беше се разделил с жена си и аз реших да опитам. Явно с годините не сме дораснали за нещо сериозно, особено той, личейки си по обидите. През първите 2 години беше невероятен човек, но след това... Не пожелавам на никоя жена такъв мъж. Момичета, моля ви, не се подлъгвайте по осанката му, външния вид и това, което говорят медиите, защото някои хора са много добри актьори“ – заяви преди време певицата с изумрудени очи, но година по-късно съдейства на бившия си да влезе в шоуто.