Емануела: Всяко 18-годишно момиче иска за абитуриенсткия си бал цици

Нещо за четене
19:30 - 26 Януари 2023
7500
Емануела: Всяко 18-годишно момиче иска за абитуриенсткия си бал цици

Фолк звездата Емануела разкри любопитни детайли около себе си в светския подкаст "Не съм такъв човек".  Пред водещия Красимир Красимиров синеоката фолкдива разказа защо е избрала да се занимава с пеене. Тя отговори и на въпроса защо представителките на този жанр са са набеждавани, че развращават младото поколение. Пайнерката открехна завесата и към любовния си живот, като не скри и интересни моменти от скорошната си раздяла с последния ѝ приятел. Възпитанието на децата, взаимоотношенията с колегите, пластичните операции и вероятността да емигрира далеч от родината си, бяха сред другите теми, които изпълнителката засегна по време на гостуването сии в подкаста. 

"Всяко едно 18-годишно момиче иска за абитуриенсткия си бал от родителите да ѝ подарят цици. Аз бях по-голяма, като си сложих моите. Моят баща не ми ги подари за бала. Всяка жена иска да изглежда добре и когато някое момиче си сложи силикон, се появяват коментари: "Ето, това е чалгията". Няма по какъв друг начин да оправдаят това, че не са успели да възпитат детето си по друг начин. Защо аз да съм виновен, като може друг да е виновен. Аз не съм сбъркала при възпитанието на децата си. Нека останалите родители не обвиняват фолкпевиците, че детето им иска да си сложи гърди. Това е вид оправдание", възмущава се изпълнителката на "Гледай ме на снимка"

"Оплюваме нашите певици, а в същото време отиват на концерт на Бионсе, която е по-пищна жена, сложила се в едно прилепнало боди и припадат колко секси е. Ако аз или някоя моя колежка излезе по този начин и е с 20 кг повече, ще кажат: "Тази е дебела, с целулит, грозна. Даже се въртеше един колаж на една моя снимка с шампанско и на Риана с бира. Понеже е Риана и сме чуждопоклоници я възхваляваме, а ако аз се появя някъде и пия бира ще кажат, че съм селянка и съм ударила дъното. Трябва първо да се научим да уважаваме нацията. Но не знам дали има такъв вариант да се случи въобще някога", песимистично отбелязва Емануела.