Емилия : Не става само със силикон

Фолк звездата е категорична, че успехът е плод за постоянство и труд

Нещо за четене
12:53 - 14 Март 2023
3468
Емилия : Не става само със силикон

Емилия е сред най-известните фолк певици. След стотици концерти и участия пред хиляди слушатели, днес тя има възможността да е абсолютно независима от музикални компании и сама да създава музиката, която обича. Последната й песен “Българи юнаци” съчетава фолклора със съвременното звучене. Певицата е учила три години в музикалното училище в Широка лъка и до днес си спомня с топлина за това време.

“Нарочно е построено в малко родопско селце, за да може учениците там да се концентрират върху това, което правят, да не се разсейват”, разказва Емилия пред БТВ.

Според нея новото поколение певци и известни хора обаче избират “по-лесния път” да станат популярни.

“Те не искат да се трудят, а то не става така. Не е въпрос само да си сложиш силикон и да направиш 2-3 хубави клипа”, обобщава тя.

Според нея новото поколение певци и известни хора обаче избират "по-лесния път" да станат популярни. "Те не искат да се трудят, а то не става така. Не е въпрос само да си сложиш силикон и да направиш 2-3 хубави клипа", обобщи тя. "Всички в моя бранш много се трудят, нещо не е постигнато ей така, някой да ти го даде на тепсия".