Емилия призна за раздялата с Башур

Важното е, че в момента сме заедно и сме щастливи - заяви певицата

Нещо за четене
11:28 - 15 Октомври 2024
8207
Емилия призна за раздялата с Башур

Емилия индиректно потвърди, че преди време е била разделена с мъжа си Жорж Башур. В интервю за в. "Труд" певицата каза "Важното е, че в момента сме заедно и сме щастливи. Човешки неща са това – разделяния, събирания".

Припомняме, че в началото на годината родните медии гръмнаха с новината за раздяла между Емилия и Жорж. Според слуховете той имал връзка с по-млада жена и заради нея зарязал фолк дивата, която го дари с дъщеричка Жоржина.

Емилия прави и друго тежко признание-че почти не подъдржа отношения с Камелия, с която бяха близки приятелки и дори празнуваха личните си празници заедно:

"За съжаление, в близките години почти не се засичаме. Онзи ден се видяхме на общо парти на нашата колежка Лия, където бяхме поканени доста изпълнители. Много хубаво беше, почувствах се като едно време, когато се събирахме често. Сега прекарвам цялото време с децата си, дори приятелки нямам, а преди много се събирахме и поддържахме близки отношения, но сега всеки има много ангажименти и нямаме време за това".