Емилия проговори дали е бременна

Певицата не иска повече деца

Нещо за четене
20:40 - 13 Юни 2024
12840
Емилия проговори дали е бременна

Емилия даде повод за нови спекулации в публичното пространство относно личния й свят. Този път подозренията, които тя развенча , са свързани с нейна евентуална бременност.

Причината е фамозен тоалет с висока талия, заради който на мнозина им се привидя, че певицата е с доста наедряло коремче. Фотосът, направен по време на участие на попфолк звездата, обиколи публичното пространство, а тя самата реши да даде своя категоричен отговор на въпроса дали е бременна с четвърто дете.

“Не, не съм бременна и нямам такива планове за в бъдеще. Благодаря на Господ за прекрасните ми деца, но за още няма да ми стигнат силите” – написа Емилия в профилите си в социалните мрежи.

“Имам други мечти и те са свързани с музиката. Песни, които имам в сейфа. Ще ви ги представям една по една… Да си шмекер през лятото не е никак лошо. Затова избрах да започнем заедно лятото с “Шмекерия” и отново с уникалния Флорин Салам. Не искам да пиша нищо за тази песен и да ви я хваля колко е уникална и че съм вложила душата си. Всички песни, които правя ги изживявам и ги премислям многократно до последния детайл. Така, че думите са излишни. На 13.06 ще обявя датата на премиерата. И аз вече нямам никакво търпение…” – написа изпълнителката.