Емилия проговори за Башур

Ако имаше  нещо сериозно, със сигурност щях да го обявя, заяви изпълнителката

Нещо за четене
20:37 - 26 Април 2024
202025
Емилия проговори за Башур

Емилия разкри как обича да прекарва времето си, когато е със своите деца. Певицата отговори в телевизионен ефир и на спекулациите в публичното пространство, че със съпруга й са разделени.

“Имам послушни деца. Не мога да кажа, че има някакви неща, за които трябва да им отказа, да им кажа “не”. В повечето случай казвам “да”. Искам да съм родител, който да ги разбира, да бъде приятел с тях” – споделя тя пред камерата на “На кафе” и добавя още за сина си Иван: “Той вече е голям, няма много време да отделя той за мен и аз за него. Има си вече собствени интереси”.

По повод смяната на цвета на косата си и дали това е продиктувано от промени в личния й живот, тя разказва: “Прочетох в много статии, че е заради раздялата с Жорж. Ами ние не сме се разделили, но си смених цвета на косата /смее се/. Не сме се разделяли. Може би дадохме повод. Той си махна Фейсбука и Инстарама поради негови лични причини. Може би това даде повод. От там нататък ние замълчахме. Смятам, че на всяко написано нещо не мога да излизам и да се обяснявам. Както се казва, важното е ние да сме добре. Всичко е окей, здрави сме, заедно сме, гледаме си децата, гледаме си живота”.

Противно на повечето звезди, които пазят ревностно личното си пространство и не говорят какво се случва там, Емилия е на мнение, че трябва да е откровена с почитателите си.

“Ако имаше  нещо сериозно, със сигурност щях да го обявя, защото не обичам да се крия. Смятам, че хората, които години наред ме следват и се интересуват от мен, притесняват се, защото наистина усещам, че има у хората някакво притеснение и много от моите фенове ми пишат: “Притеснени сме за теб. Всичко наред ли е?”, което е много мило, но ако има нещо сериозно, аз се чувствам длъжна да ги поучавам. Всеки, когато има проблеми, може да ги каже на някой близък, аз мога да го кажа публично и да помогна на някой с подкрепа, примерно, ако е в моето състояние – щастлив, нещастен и т.н. Да, бих го споделила, защото смятам, че съм отговорна, а и като известна личност трябва да давам добър пример” – обяснява изпълнителката.