Емилия се събра със Слави Трифонов

Премиерата на дуетния сингъл на изпълнителите ще бъде на 29 септември от 19:00 часа

Нещо за четене
13:57 - 27 Септември 2024
3134
Емилия се събра със Слави Трифонов

Емилия си събра със Слави Трифонов в една отдавна жадувана от певицата колаборация. Броени часове преди премиерата на сингъла, озаглавен “Закъсня”, фолк звездата избухна в откровение и призна, че е изпитала най-прекрасните емоции от това да работи с такива големи професионалисти.

“Нямам презентация за тази песен. Каквото и да напиша, ще е малко, за да изразя себе си и емоцията, която чувствам, когато я слушам. Всичко се случи толкова спонтанно и естествено. Изпитах най-прекрасните емоции от създаването й, защото имах честта да работя с най-ГОЛЕМИТЕ професионалисти в България – Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и Ку-Ку Бенд. Дълги години чакам този момент” – разкрива тя емоциите си.

Емилия отправя и своята огромна благодарност към целия екип, с които е реализирала проекта: “Благодаря от цялото си сърце за тази възможност и на Слави и на Ку-Ку Бенд! Всичко беше толкова перфектно и точно от към работа, часове, заснемане и спазване на срокове. Ще кажа просто: “ЗАКЪСНЯ” Слави Трифонов x Емилия x Ку-Ку Бенд! Наслаждавайте се, плачете, влюбвайте се, разочаровайте се, изживейте я. За тези емоции живеем и точно тези емоции ни държат живи”.

Премиерата на дуетния сингъл ще бъде на 29 септември от 19:00 ч.