Емилия шофира и пее (Снимки)

Блондинката кара внимателно и спазва всички правила на пътя

Нещо за четене
17:27 - 01 Юни 2023
3453
Емилия шофира и пее (Снимки)

Емилия не спира да пее дори когато е зад волана на автомобила си. Репортер на „Уикенд“ засече блондинката в делнична сутрин и тя сама шофираше лъскавия си „Мерцедес“ и си припяваше. Изпълнителката беше без капка грим, с бейзболна шапка и във видимо добро настроение. Емилия шофираше внимателно, бавно, спазвайки правилата, пускайки мигачи, когато завива или се престроява и беше с предпазен колан, който е задължителен. Близки до блондинката издадоха пред вестника ни, че тя е изрядна на пътя и спазва всички правила, защото има страх след ужасната катастрофа, която преживя преди години. Както е известно, при инцидента загина доведеният й син Феди Башур.

Бившата на Коко Динев не бърза на пътя

Трагедията се разигра на магистрала „Тракия”. Докато певицата и Жорж Башур се возеха на задната седалка, шофьорът – 19-годишият син на баровеца Феди, изгуби контрол над джипа и предизвика тежка катастрофа. След мелето младежът изкара 3 дни в битка за живота си, но за съжаление, почина. След катастрофата Емилия много внимава на пътя.

Бившата на Коко Динев не бърза на пътя

В момента тя се придвижва с „Мерцедес“ S400 d, който струва малко над 200 000 лева. В гаража на певицата и съпруга й Жорж Башур има и скъпо „Бентли Бентайга”. Свръхлуксозното возило струва около 500 000 лв., тъй като е с всички екстри. Него блондинката използва за придвижването си по участия, а през деня се доверява на „Мерцедеса“, с който беше забелязана и от нашия репортер. Емилия въобще не се ядосваше на интензивния софийски трафик, а си припяваше и се усмихваше на всеки, който я разпознае. Без макиаж изпълнителката от лекия жанр изглеждаше поне с 10 години по-млада от реалната си възраст, като само окастреният й нос се набиваше на очи и разваляше естествената й визия.