Емилия:  Живея,  благодарение на мъжа си!

Жорж Башур я изненада с огромен букет от рози, под формата на сцена и микрофон.

Нещо за четене
11:51 - 22 Март 2019
5029
Емилия: Живея, благодарение на мъжа си!

Емилия развълнува социалните мрежи с трогателното си обяснение в любов навръх рождения си ден. Фолк певицата навърши 37 години на 21 март, а съпругът й Жорж Башур я изненада с огромен букет от рози, под формата на сцена и микрофон. „Обичам те, моя звезда“ – гласи специалното послание към рожденичката.

„Благодаря на Господ за всичко, което имам, и най-много благодаря на Мъжа ми, който ме приема такава, каквато съм! За първи път съм себе си и за първи път усещам,че съм Жена и живея, благодарение на него! Много е важно кой е до теб в хубаво и в лошо! Обичаме и живеем за децата си. Живеем за чиста и неопетнена любов, каквато е нашата. Благодаря на цялото ни семейство – За всичко! На всички хора, с които работя, както и на всички приятели и почитатели за безрезервната подкрепа!“ – написа блондинката, която празнува в родното си Гълъбово.

Тя за пореден път показа, че е забравила за бившия си Коко Динев и дългогодишната им връзка. Точно вчера се разбра й, че бизнесменът Динев очаква четвъртото си дете от млада оперна певица.